Solaskyttere tatt ut til Skytterlandslaget 2021

Som det framgår av artikkel i Skytternytt 3/20 og på hjemmesiden til Skytterforbundet er det fire medlemmer av Sola Pistolklubb som er tatt ut på forskjellige nivå av Skytterlandslaget for 2021.

«Også foran sesongen 2021 deles utøverne inn i ELITE, UNG og treningsgrupper i de enkelte grener. Nytt av året er en differensiering på vårt høyeste, der skyttere helt i verdenstoppen klassifiseres som ELITE+ og øvrige som ELITE-skyttere.

Nivået UNG har gruppene UNG+ for skyttere på vei mot verdenstoppen og UNG for lovende unge skyttere. I tillegg er våre treningsgrupper et tilbud for våre nest beste utøvere med mulighet til å nå topp internasjonalt nivå.

Det er funnet plass til 16 skyttere på ELITE og ELITE+, 29 skyttere på UNG og UNG+ i tillegg til 21 skyttere på Skytterlandslagets treningsgrupper. Totalt gir det et tilbud til 66 skyttere kommende sesong.

– Vi møter en ny utfordrende sesong med koronapandemien som største usikkerhet. For andre år på rad skal vi forberede oss til OL og Paralympics, i tillegg til 7 internasjonale mesterskap, 9 World Cup-stevner og andre internasjonale konkurranser. Vi er heldige som da kan mønstre svært mange lovende og dyktige skyttere og engasjerte trenere på Skytterlandslaget 2021, sier sportssjef Tor Idar Aune.»

På SKYTTERLANDSLAGET UNG 2021 er Tobias Skaarstad tatt ut.

På SKYTTERLANDSLAGET TRENINGSGRUPPER 2021 er i gruppa for pistol Espen Magnussen og Runar Magnussen tatt ut. Og på gruppa for para pistol er Sun Bore tatt ut.

Dette viser at det arbeidet som skytterne og trenerne har lagt ned bærer frukter. Foruten disse fire er det flere unge som nok vil kunne være en del av Skytterlandslagets satsing når de blir litt eldre.