Årsmøte

Årsmøtet ble gjennomført på fredag 8.mars.

Ingen spesielle ting skjedde, valgkomiteens forslag gikk igjennom. Kontingenten ble stående på dagens nivå, budsjettforslaget ble også vedtatt.

32 deltagere fikk deretter pizza og informasjon fra styret om veien videre

Medlemsøknader

Medlemsøknader

Alle som ønsker medlemskap må enten kunne dokumentere gjennomført sikkerhetsopplæring fra annen NSFklubb eller gjennomføre denne i regi av Sola Pistolklubb før en søker medlemskap via Norges Idrettsforbunds fellesregister på minidrett.nif.no.

Kursinformasjon vil bli lagt ut på Sola Pistolklubbs side på Facebook og selvsagt også på hjemmesiden.

NMveka 2019. 26.-30.juni

NMveka 2019. 26.-30.juni

Norges første NM—veka gikk av stabelen i Rogaland 15.-19 august 2018, som et samarbeid mellom Norges idrettsforbund og NRK og med Norsk Tipping som hovedsamarbeidspartner.

I 2019 vil det altså foregå i perioden 26.-30.juni, fortsatt i Rogaland! Pistolskyting er også i år med – og finalene vil gå i Sola Skytehall slik som i 2018.

Kom og bli med på en idrettsfest – enten som deltager eller medhjelper.

NM-veka sitt mål er å gi idrettene – små som store – et flott og samlet arrangement, vise nye konkurranseformer og idretter, samt sørge for spenning og underholdning for publikum og NRKs TV-seere.

Særforbundene arrangerte sine norgesmesterskap som vanlig, men ble vist frem i beste sendetid på NRK som dekket idrettenes 24 NM-finaler direkte fra arenaen og sendte kveldsmagasin i studio fra kommunene hver kveld. Her fikk man se aquabike, X-trial, kajakkpolo, paragliding, baseball, rullestolrugby og ikke mist pistolskyting fra Haraland og Sola, samt mye mer – direkte på TV-skjermen.

Hver kveld ble det arrangert folkefest i arrangørkommunene, Vågen i Stavanger Sentrum, strendene på Sola, Sandnes Sentrum og Randaberg, tur for tur. Her var det også offisiell premieutdeling til norgesmesterne, og underholdning for publikum.

Målet er at NM-veka på blir en årlig tradisjon for både sommer- og vinteridretten i Norge, og en arena for å gjøre stas på de mindre idrettene som vanligvis ikke får nasjonal oppmerksomhet.
Velkommen til idrettsfest i Rogaland – også i 2019!